Viestiasema CL-600

Viestiasema CL-600

Viestiasema on maastoon sijoitettavissa oleva ja helposti siirrettävä johtamispaikan toiminnallinen osa, joka kykenee myös itsenäiseen toimintaan. Siihen on asennettu itsenäisen toiminnan mahdollistavia johtamisjärjestelmien laitteita, kuten esimerkiksi tietojärjestelmät, tietoliikenneyhteydet sekä muita toiminnassa tarvittavia varusteita.

Viestiasemassa on standardin SFS 4417-mukainen ohjauspalkisto, joka mahdollistaa sen käsittelyn sekä vaijeri- että koukkuvetolaitteella. Nostoa varten se on varustettu ISO-standardin mukaisilla kulmapaloilla.

Monipuoliset käsittelymahdollisuudet tekevät siitä nopeasti siirrettävän sekä helposti maastoon sijoitettavan. Irrotettava ohjauspalkisto mahdollistaa viestiaseman kuljettamisen myös kuorma-autolla.

Viestiasemaan on varusteltu lämpimät ja ilmastoidut työskentelytilat viidelle henkilölle. Rakenteisiin integroidun ballistisen suojauksen ansiosta, viestiasema antaa suojan käsiaseiden tulta sekä kranaattien ja ammusten sirpaleita vastaan. Viestiaseman operointitila on lisäksi suojattu ulkopuolisia CBRN/NBC sekä EMP-uhkia vastaan.

Viestiasema on varustettu tehokkaalla dieselgeneraattorilla, joka takaa viestiaseman toiminnan maasto-olosuhteissa ulkoisen käyttöenergian saannista riippumatta. Optiona viestiasema voidaan varustaa omalla sekä kesä- että talvikäyttöä varten tehdyllä maastouttamisjärjestelmällä, joka suojaa kohteen lämpösäteilyltä, tutkasäteilyltä ja heijastuksilta.