Yritysesittely

Turvallisuuden edelläkävijä

Conlog Oy on perustettu Ylikiimingissä, vuonna 1990. Vuosien räätälöidyn kehitystyön ja määrätietoisen kasvun kautta, Conlog on tänäpäivänä ketterä ja luotettava järjestelmäasiantuntijakumppani sekä puolustus että turvallisuusalalla. Conlog Oy on ollut vuodesta 2018 alkaen osa ruotsalaista System Engineering Solutions 37 AB:ta.

Yli kolmikymmenvuotisen historiansa aikana, Conlog on keskittynyt erikoiskonttien ja -ajoneuvojen kehittämiseen ja valmistukseen – tiiviissä yhteistyössä puolustusvoimien eri aselajien kanssa. Conlogin päätuotteita ovat yksilöllistä suunnittelua ja toteutusta vaativat liikkuvat ja siirreltävät ratkaisut. Esimerkkejä tuotteista ovat mm. viestiasemat, tulenjohto- ja esikuntavaunut, työskentelytilat, erikoisajoneuvot  ja varastokontit erilaisille tarvikkeille.

SES Group

www.sesinteg.com

Ritek AS
Tarjoaa raskaiden ajoneuvojen huolto- ja ylläpitopalveluja sekä elinkaaripäivityksiä.
www.ritek.no

New Pac Safety AB
Tarjoaa henkilökohtaisia suojaratkaisuja CBRN-uhkia vastaan.
www.newpac.se

SES Integration AB
Tarjoaa raskaiden ajoneuvojen huolto- ja ylläpitopalveluja, elinkaaripäivityksiä, liikuteltavia laitesuojia sekä integroi järjestelmiä laitesuojiin.

SES-Group-companies

SES Group tarjoaa Conlog Oy:lle kokeneiden puolustusteollisuuden neuvonantajien tuen. SES Group:n neuvonantajat auttavat Conlog Oy:tä vakiinnuttamaan sen asemaansa myös kansainvälisillä markkinoilla.