Paineilmalaitteiden huoltokontti

Paineilmalaitteiden huoltokontti

Asiakkaan vaatimusmäärittelyn mukaísesti suunniteltu ja valmistettu huoltokontti on tarkoitettu paineilmahengityslaitteiden pesua ja huoltoa, paineilmapullojen täyttöä, sekä kemikaalisuojapukujen pesua ja huoltoa varten. Huoltokontissa on huomioitu myös vesisukelluslaitteiden käyttöhuolto. 

Levitysosa tuo lisätilaa käytön aikana noin 6m2. Kontissa on teräsrunko, johon on kiinnitetty sandwidh-elementit. Kontin ulkomittojen sisäpuolelle on integroitu SFS4417 mukaiset vaihtolavakiskot ja koukkupääty. 

Kontti on varustettu generaattorilla, hengitysilmakompressorilla, paineilmahengitysilmapullojen täyttöpaneelilla, puhdas- ja jätevesijärjestelmillä sekä kuivauskaapilla. Kontissa on myös kattava valikoima varaosia paineilmahengityslaitteille, sekä 24 kpl hengitysilmapulloja. 

Kontin itsenäinen kapasiteetti on 20 kpl 6l, 300 bar pullon täyttö tunnissa. Vesi- ja jätevesikapasiteetti 500 l, polttoaineomavaraisuus yli 1 vrk. Konttia voidaan nostaa kulmapaloista tai käsitellä ajoneuvon vaijeri- tai koukkutartuntaa käyttäen.